• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Messi moser videre og slår flere rekorder

Med de to mål i sejren over Espanyol har han rundet de 40 sæsonmål for tiende sæson i streg. Men det var ikke den eneste milepæl, han rundede lørdag.

Af Sylvester Guldberg Røn

Lionel Messi var endnu en gang manden, der gjorde forskellen, da han med to scoringer sikrede Barcelona en 2-0 sejr i Barcelona-derbyet mod Espanyol. Med de to mål og sejren slog Messi flere rekorder. 

Messis andet mål var samtidig hans mål nummer 40 i denne sæson, og dermed er denne sæson blevet den tiende sæson i træk, hvor Messi har lavet 40 mål eller flere på tværs af alle turneringer. 

2-0 sejren i sig selv var også med til at skrive Messi yderligere i historiebøgerne. Det var nemlig Messis sejr nummer 334 i La Liga, og dermed tangerer han den tidligere Real Madrid-keeper Iker Casillas sejrsrekord. 

Forleden dag blev Messi desuden den spiller i Barcelonas historie med næstflest optrædener, da han med sin kamp nummer 675 overhalede Andres Iniesta. Der er dog stadig et stykke vej op til Xavis 767 kampe.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.