Messi og Suarez sikrede pligtsejr hos Getafe

Barcelona sprudlede ikke, men de sikrede alligevel en vigtig 1-2 sejr over Getafe i La Liga søndag aften.

Barcelona udnyttede søndag aften pointtabene hos Atletico, Sevilla og Real Madrid til at bringe sig yderligere i spidsen af La Liga, da de på udebane besejrede Getafe med 2-1.

Efter 20 minutter kom gæsterne planmæssigt foran. En høj bold mod Getafes felt blev forlænget, og Getafe-keeper lol kom ud af sit mål. Det havde Lionel Messi dog luret, da han opsnappede bolden, driblede forbi målmanden og lagde bolden i mål til en 0-1 føring.

20 minutter senere udbyggede Barcelona føringen. En høj bold endte efter et frispark hos Luis Suarez på kanten af feltet. Den uruguayanske prøvede lykken og helflugtede på smuk vis bolden i mål til en fordobling af føringen.

Kort inden pausen kom der lidt spænding tilbage i opgøret. Antunes lagde et flot indlæg mod bagerste stolpe, hvor Angel lagde den af til Jaime Mata foran mål, der blot skulle trille bolden over stregen til en reducering.

Efter pausen var hjemmeholdet fint med i kampen, og efter en times spil var de tæt på en udligning efter et hjørnespark, hvor Leandro Cabrera fik sendt et farligt hovedstød mod mål. Ter Stegen i Barca-målet fik dog afværget til et nyt hjørnespark.

Med sejren har Barcelona fem point ned til Atletico på andenpladsen.