Ny mega-skuffelse: Real Madrid snublede hjemme mod Sociedad

Real Madrid har stadig ikke vundet i 2019, efter at de søndag aften skuffende tabte med 0-2 på hjemmebane mod Real Sociedad.

Real Madrid skulle søndag aften forsøge at få årets første sejr, efter at de i torsdags måtte tage til takke med 2-2 ude mod Villarreal. Sejren kom ikke søndag aften, da Real Sociedad overraskende tog en 0-2 sejr på Santiago Bernabeu.

Efter blot et halvandet minuts spil gik det galt for hjemmeholdet. Mikel Merino blev kantet af Casemiro i straffesparksfeltet, og dommeren pegede på pletten. Willian José tog sig sikkert af straffesparket og sikrede Real Sociedad en chokføring.

Real Madrid dominerede resten af første halvleg, hvor de spillede sig frem til flere store chancer. Anfører Sergio Ramos var tæt på i flere situationer, men bolden ville ikke ind for hjemmeholdet takket være flere gode redninger af keeper Geronimo Rulli. Derfor kunne Real Sociedad gå til pause med en overraskende 0-1 føring.

Kampbilledet ændrede sig ikke efter pausen, men efter en times spil blev opgaven sværere for hjemmeholdet. Lucas Vasquez modtog en advarsel for at stoppe et kontraangreb, og da det var kantspillerens anden i kampen, blev han sendt tidligt i bad.

Umiddelbart efter mente Real Madrid, at de var blevet snydt for et straffespark. Vinicius Junior, der havde fået sin første startplads i La Liga, rundede Geronimo Rulli og røg i jorden, men dommerens fløjte forblev tavs, og der blev heller ikke benyttet VAR.

Selvom det lignede en scoring til hjemmeholdet, så var det Real Sociedad, der kort før tid fordoblede føringen. Udeholdet fangede Real Madrid i et kontraangreb, da Willian José viste stort overblik og lobbede bolden mod bagerste stolpe, hvor Ruben Pardo kunne sikre en 2-0 sejren.

Med nederlaget er Real Madrid at finde på femtepladsen i La Liga, mens Real Sociedad ligger nummer 11.