• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Michael Ehrhorn

PSG vil sælge: Sætter nyt prisskilt på Neymar

FC Barcelona skal op med den store pengepung, hvis man skal hente Neymar tilbage. Nu kan man dog få lidt rabat, hvis et par Barca-spillere ryger til PSG.

Af Michael Ehrhorn

Det skabte massiv debat, da Neymar skiftede FC Barcelona ud med PSG og den franske hovedstad. Nu vil hovedpersonen selv så "hjem" igen, og det skal gerne ske allerede denne sommer.

PSG vil gerne sælge Neymar, der virker til at være decideret uønsket i Paris. Klubben har dog stået meget fast på et prisskilt på 222 millioner euro, der svarer til i omegnen af 1,6 milliarder danske kroner.

Læs også: Neymars lejr svarer PSG igen: De vidste han ville være væk

Nu har Goal.com dog talt med kilder tæt på de to klubber, og nu er der nye meldinger. PSG vil gerne sælge Neymar til FC Barcelona, der tilmed kan få lidt rabat, hvis man smider et par spillere med oveni.

PSG har ifølge Goal spillet ud med en pris på 450 millioner danske kroner, hvis man også får Philippe Coutinho og Nelson Semedo med i købet:

- Vi må se, hvad der kommer til at ske. Det klassiske svar er jo, at han spiller i en anden klub. Jeg fokuserer kun på de spillere, jeg råder over. Jeg ved ikke, hvor det andet står, siger FC Barcelona-træner Ernesto Valverde på et pressemøde.

Det vides endnu ikke, om der er afgivet et formelt bud fra FC Barcelona til Paris. Også Real Madrid meldes stadig inde i billedet omkring en aftale.

Superliga

Mere Superliga

Fokus