2016-01-04 08:57
Foto: Alberto Saiz/Polfoto

Tirsdag afholder Real Madrid bestyrelsesmøde, men Emilio Butragueño vil ikke sige, om Rafael Benítez skal fyret. Kun, at man skal tage tingene med ro.

Sent søndag aften missede Real Madrid chancen for at overhale FC Barcelona i den spanske liga, da man spillede 2-2 ude mod Valencia. Undervejs smed man to føringer overbord, og selvom ét point på Mestalla isoleret set ikke er nogen katastrofe, betyder endnu et pointtab yderligere pres på cheftræneren.

Fyringsrygterne om Rafael Benítez vil ingen ende tage, og efter kampen måtte Real Madrid-bossen Emilio Butragueño igen forholde sig til dem. Direkte adspurgt, hvorvidt tirsdagens bestyrelsesmøde ville medføre en fyring af Benítez, siger Butragueño:

- Holdet leverede et godt indtryk. Vi bliver nødt til at forholde os rolige.

Ikke just nogen tillidserklæring til den pressede træner, men trods alt en formaning om at besinde sig. Måske fordi han syntes, at Real Madrid leverede en god præstation og havde fortjent alle tre point mod Valencia.

- Vi fik ikke et straffesark, og i næste sekvens udlignede de fra pletten. Vi havde kampen under kontrol i anden halvleg, selv da vi blev reduceret til ti mand. Vi var hele tiden tættere på at vinde kampen, end Valencia var. Det er sandt, at de havde en chance i overtiden, men vores hold fortjente mere. Det er en skam, at vi ikke tager hjem med alle tre point, siger Butragueño til tv-kanalen Movistar Plus.

SENESTE NYT...
OP | NED