• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Rygte: Ronaldos frikøbsklausul reduceret til 900 mio. kroner

Rygte: Ronaldos frikøbsklausul reduceret til 900 mio. kroner
Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo ser ud til at være meget på vej væk fra Real Madrid efter det er blevet beskrevet, at han nu kan hentes for 900 millioner kroner.

Af Oliver Okstrøm

Siden Champions League-finalen har der været spekulationer om Cristiano Ronaldos fremtid. Efter sejren fortalte Ronaldo, at der snart ville komme noget nyt om ham, men han ville ikke komme nærmere, hvad det gik ud på.

Siden har særligt de spanske medier gravet sig ned i, hvad fremtiden bringer for Ronaldo, og mange af dem peger på, at han skal videre til en ny klub. Ifølge OK Diario rykker en transfer nu nærmere.

Ronaldo har angiveligt fået reduceret sin frikøbsklausul fra 7,5 milliarder kroner til blot 900 millioner, som efterhånden er en pris, som flere af de største europæiske storklubber kan være med på. Den nye aftale skulle være indgået tilbage i vinter.

Det føromtalte medie pegede allerede før Champions League-finalen på, at Manchester City, Arsenal og Chelsea samt AC Milan havde fortalt Ronaldos agent Jorge Mendes, at de havde de økonomiske muskler til at forhandle om et skifte til 900 millioner kroner og en årsløn på knap 300 millioner kroner efter skat.

Her kan man sandsynligvis fjerne italienerne efter deres dom for brud på Financial Fair Play-reglerne, der både har kostet dem en bøde og en karantæe fra europæisk fodbold.

Årsagen til et forestående skifte har tidligere været forklaret med, at Ronaldo ikke føler, at Real Madrid har kunne leve op til, hvad de havde lovet i forhold til forbedringer af kontrakten.

Superliga

Optakt: Randers FC - Esbjerg fB

Randers jagter en plads i top 6, og Esbjerg prøver at komme fri af bunden. Vigtig kamp i vente søndag eftermiddag.

Mere Superliga

Fokus