2016-01-22 10:18
Foto: Lalo R. Villar/Polfoto

Fernando Torres' kontrakt med Atlético Madrid udløber til sommer, og hidtil har otte andre klubber meldt sig med tilbud. Ét af de tilbud vil gøre ham til den bedst betalte spiller i verden, siger hans mellemmand.

Fernando Torres som den fodboldspiller i verden, der får den højeste løn. Det lyder som fri fantasi, men ifølge angriberens repræsentant er den god nok. Torres skal bare sige ja til tilbuddet, der allerede foreligger.

José Antonio Martin, der er chef for det agentselskab, som repræsenterer Torres, fortæller, at Atlético Madrid-spilleren har hele otte kontrakttilbud på hånden. Hans aftale med Atlético udløber til sommer, og han er derfor fri til at snakke med andre klubber.

31-årige Torres er dog frisk på at forlænge med sin nuværende klub, hvis bare cheftræner Diego Simeone giver udtryk for, at han ønsker det.

- Fernando og Simeone skal sætte sig ned og tale om det. Han har et tilbud, som vil gøre ham til den bedst betalte spiller i verden. Alt afhænger af, hvad klubben vil, siger mellemmanden til radiostationen Cadena COPE.

- De (Torres og Simeone, red.) er venner, og han skal bare sige "Jeg regner med dig" eller "Jeg regner ikke med dig". Det er umuligt at benægte, at fansene vil have ham til at forlænge. 

Marca skriver desuden, at Atlético skal forlænge kontrakten med Torres i dette transfervindue på grund af den forestående transferkarantæne. Den betyder, at klubben ikke kan registrere spillere i to transfervindue, og det gælder ifølge avisen også for nuværende spillere.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?