2016-01-05 15:32
Foto: Paul White/Polfoto

Det gjorde Gareth Bale ganske oprevet, at Rafael Benítez blev fyret i Real Madrid, men efterfølgeren, Zinedine Zidane, lover waliseren masser af hengivenhed og en vigtig rolle.

Under Rafael Benítez nød Gareth Bale sin rolle som en af de vigtigste spillere for Real Madrid, og derfor blev han ulykkelig over spanierens fyring. Han frygter angiveligt for sin fremtidige rolle, men det behøver han ikke, forsikrer Zinedine Zidane.

Benítez' efterfølger lover Bale, at han får en vigtig rolle på holdet.

- Jeg forstår, at Gareth måske er oprevet over, at Rafa forlader os, men han vil få den samme hengivenhed og støtte fra mig som fra Rafa. Han er en vigtig spiller og en nøglespiller for truppen. Han er fænomenal, og vi kommer til at give ham al den omsorg og støtte, han har brug for, siger Zidane ifølge goal.com.

Den nye Real Madrid-træner bekræftede også, at han regner med at spille med tre oppe foran, og at det primært kommer til at være Bale, Cristiano Ronaldo og Karim Benzema. 

- Ja, jeg vil spille med alle tre. Det er helt klart idéen.

På lørdag bliver vi alle lidt klogere på, hvordan ZIdane har tænkt sig at spille med sit Real Madrid-hold. Her får han nemlig debut for klubbens førstehold, når man tager imod Deportiove La Coruña hjemme på Bernabeu.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?