Real Madrid tabte point mod Villarreal

Real Madrid mistede vigtige point i mesterskabskampen i Spanien, da holdet til aften spillede uafgjort mod Villarreal.

Det var et topopgør, da Real Madrid i dag tog imod Villarreal. På trods af hjemmebanefordelen var det ikke, Real Madrid, der fik den bedste start på kampen.

Kort før pausefløjtet scorede Bruno Soriano nemlig på straffespark, hvorfor udebaneholdet var foran efter første halvleg.

Real Madrid fik dog lynhurtigt bragt tingene i balance igen efter pausen, hvor Sergio Ramos efter assist fra James Rodriguez fik bolden i kassen.

Sådan stor resultattavlen kampen ud, hvorfor kampen endte uden vinder, så Real Madrid mistede to vigtige point til stillingen.

Celta Vigo var også i aktion i aften mod Sporting Gijon, og her kom hjemmebaneholdet foran efter 66 minutters spil ved Hugo Mallo, efter danske Pione Sisto havde foden på den sidste aflevering inden målet.

Duje Cop udlignede for Sporting Gijon efter 80 minutters spil, men tre minutter før tid scorede Iago Aspas sejrsmålet til 2-1 for Celta Vigo.