• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Avis: Manchester United har henvendt sig til Fékir

Manchester United viser interesse for Nabil Fékir, og franskmanden har nu fået et tilbud fra Premier League-klubben.

Af Morten Jørgensen

Nabil Fékir kan vise sig at blive blandt de mest eftertragtede spillere denne sommer.

Gennem længere tid var Liverpool ude efter den franske landsholdsspiller, og klubben var sågar nået til enighed med Lyon om en pris, men i sidste øjeblik ville Liverpool alligevel forhandle prisen ned, da klubben opdagede en gammel skade i midtbanespillerens ene knæ.

Det fik Lyon til at trække sig ud af handlen, men det er ikke ensbetydende med, at den franske klub også råder over Nabil Fékir i næste sæson.

Ifølge Lyon-avisen, Le Progrés, er Manchester United også interesseret i Lyon-profilen, og Premier League-klubben har sågar fremsendt et bud til Nabil Fékir, som franskmanden nu skal tage stilling til.

Nabil Fékir, der i øjeblikket er til VM med det franske landshold, har to år tilbage af sin nuværende kontrakt med Lyon.

Superliga

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.