• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Kristian Porse

Fredagens rygtebørs (opdat.): United har budt på fransk skarpretter

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig her fredagens bedste rygter fra det store udland.

Af Kristian Porse

Moussa Dembélé fra Lyon til Manchester United
Note:
 Moussa Dembélé har været en stor succes i Lyon i år, som han skiftede til fra Celtic sidste sommer. Den 22-årige angriber har lavet 23 mål, og de mange mål skulle angiveligt have vækket Manchester Uniteds interesse. GOAL melder, at de allerede har sendt et bud afsted på franskmanden på 40 mio. euro. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

Samuel Umtiti fra Barcelona til Arsenal 
Note:
 Arsenal jagter angiveligt en midterforsvarer til sommer, og Unai Emery skulle have kastet sin kærlighed på Samuel Umtiti. Derfor håber Arsenal nu på, at Barcelona lykkes med at hente Matthijs de Ligt i Ajax, da det vil betyde, at Samuel Umtiti formentligt sættes til salg. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Patrick Roberts fra Manchester City til Leicester City
Note:
Brendan Rodgers kender Patrick Roberts fra sin tid i Celtic, hvor den vævre kantspiller var på lån i forrige sæson. I denne sæson har Roberts været udlejet til Girona, men intet tyder på, at Roberts er en del af Citys planer. Derfor skulle Brendan Rodgers være interesseret i at hente sin tidligere kantspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Marc Cucurella fra Barcelona til Newcastle 
Note:
 Den 20-årige back har i denne sæson været udlejet til Eibar med stor succes. Han sluttede sæsonen af med at score mod selvsamme Barcelona, og den gode sæson har efter sigende kastet interesse fra Spanien af sig, men også fra Newcastle, hvor Rafa Benitez skulle være meget interesseret i unge Cucurella.   
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Chronicle

Leroy Sane fra Manchester City til FC Bayern München
Note: Der har i længere tid floreret rygter om, at Bayern München har udset sig Leroy Sane denne sommer. Og det har præsidenten i den sydtyske klub nu også bekræftet. City vil dog som minimum kræve 90 millioner pund, hvilket vil betyde, at Bayern kommer til at slå deres egen transferrekord, hvis de vil have tyskeren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

James Rodriguez fra Real Madrid til Liverpool, Manchester United eller Arsenal
Note: Den 27-årige colombianer er angiveligt på blokken i både Liverpool, United og Arsenal, da han ikke ser ud til at blive i Bayern, når hans lejeophold slutter denne sommer. Det forventes heller ikke, at Real Madrid har tænkt sig at beholde ham, når han vender tilbage. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Romelu Lukaku fra Manchester United til Inter Milan
Note: Inter er angiveligt interesserede i den belgiske angriber, der ikke har formået at præstere kontinuerligt i United-trøjen i denne sæson. Italienerne skulle være parate til at tilbyde Ivan Perisic plus en transfersum for Lukaku.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Mario Fernandes fra CSKA Moskva til Newcastle United
Note: Den nordengelske klub er angiveligt i gang med at forberede et bud på russeren, der er udset som en forstærkning af defensiven i Newcastle. Fernandes har dog tre år tilbage af kontrakten i Moskva, og russerne menes derfor at kræve omkring 26 millioner pund for ham. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Superliga

Mere Superliga

Fokus