Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter. Her er fredagens opdaterede udgave.

Kylian Mbappe fra Monaco til Liverpool
Note: Liverpool har budt 75 millioner Euro for den franske juvel. Monaco har afvist buddet og ladet forstå, at de ikke vil kigge på et bud mindre en 100 millioner Euro. Hvorvidt de alligevel vil acceptere et bud der matcher salgsprisen på den 18-årige er tvivlsomt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Ryan Sessegnon fra Fulham til Liverpool
Note: Liverpool forventer at kunne præsenterer den unge venstreback. Den 17-årige U19 landsholdsspiller for England er en blandt fem transfermål ifølge Independent.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Independent

Ederson fra Benfica til Manchester United
Note: Den brasillianske målmand kan blive et emne for Manchester United, hvis David de Gea vælger at forlade klubben. Vælger den spanske målmand at blive, så kan Manchester United stadig stå klar med et bud, da en anden kandidat, Jan Oblak, også jagtes af Real Madrid. Dermed kan Ederson hentes ind som supplement for David de Gea.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Manchester Evening News

Jan Oblak fra Atletico Madrid til Manchester United
Note: Hvis Manchester United sælger David de Gea, ved de godt, hvem de vil købe i stedet. Her står Jan Oblak højt på listen. Jose Mourinho er villig til at betale 40 millioner pund for den 24-årige målmand. Hvis det ikke lykkes, overvejer de Benfica-keeperen Ederson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Manchester Evening News

Eden Hazard fra Chelsea og Marco Verratti fra PSG til Real Madrid
Note: Det er ikke de små armbevægelser, der er fremme i Real Madrid. Selvom klubben ligger til at vinde det spanske mesterskab, vil de forstærke sig markant. Således vil de have fingrene i Hazard til offensiven og Verratti til midtbanen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Tiemoue Bakayoko fra Monaco til Chelsea
Note: Chelsea har allerede sikret sig mesterskabet, og derfor kan de nu begynde at kigge frem mod næste sæson. Her får Antonio Conte angiveligt 200 millioner pund til at forstærke holdet, og dem er han klar til at bruge af. Således vil han bruge i omegnen af 40 millioner pund på den 22-årige midtbanespiller fra Monaco.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Telegraph

Kelechi Iheanacho og Nolito væk fra Manchester City
Note: Jagten er sat ind på Alexis Sanchez. For at klubben ikke skal drukne i offensive spillere, har Manchester City samtidig fortalt Iheanacho og Nolito, at de kan skifte væk. De to kommer ikke i nærheden af spilletid, hvis City formår at lande Sanchez.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Express

Gael Clishy og Bacary Sagna fra Manchester City til Crystal Palace
Note: Det er ikke kun Iheanacho og Nolito, der er på vej væk fra Manchester City. Med kontraktudløb smutter både Clichy og Sagna formentlig også, og her står Crystal Palace klar med kontrakter. Sam Allardyce vil således gerne have de to backs til klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?