• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Anders Friis Daugbjerg

Lørdagens rygtebørs: Manchester City og Bayern bytter spillere

Foto: Getty Images

Tipsbladet bringer dig hver dag internationale transferrygter fra alle de store internationale ligaer.

Af Anders Friis Daugbjerg

Mariano Diaz fra Real Madrid til Atlético Madrid
Note: Et opsigtsvækkende skifte mellem de to Madrid-klubber kan være undervejs. Mariano Diaz har ikke spillet meget i Real Madrid, og Atlético Madrid leder efter alternativer til Diego Costa og Alvaro Morata. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Gianluca Busio fra Sporting Kansas City til Manchester United
Note: Manchester United fører efter sigende kampen om det amerikanske stortalent, Gianluca Busio. Inter kæmper også med om den 17-årige midtbanespillers underskrift.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttomercato

Kingsley Coman fra Bayern München til Manchester City
Note: Manchester City vil overveje at hente Kingsley Coman til Etihad, hvis Leroy Sané forlader klubben til fordel for Bayern München. Pep Guardiola har tidligere været manager for den franske kantspiller i den sydtyske klub.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Læs også:Deja-vu: Ricardo Moniz i nyt klammeri med spiller

Callum Hudson-Odoi fra Chelsea til Real Madrid
Note: Real Madrid er ivrige efter at få fingrene i Chelseas Callum Hudson-Odoi. Kantspilleren er sammen med Erling Haaland, Moise Kean og Samuel Chukwueze på en liste over unge spillere, som Zinedine Zidane gerne vil have til Spanien.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Desmarque

Leroy Sane fra Manchester City til Bayern München
Note: Sanes fremtid i Manchester City har længe været diskuteret, hvor især Bayern München har været nævnt som mulig ny arbejdsgiver. Det rygte er der ifølge det engelske medie Telegraph hold i, som i en artikel berretter om, at flere af Sanes holdkammerater i City er overbevist om, at han forlader klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

Jadon Sancho fra Dortmund til Manchester United
Note:
Flere medier beretter om, at Sancho's formdyk i Dortmund blandt andet kan skyldes flere sammenstød med Dortmunds træner Lucien Favre. Af den grund skulle Sancho muligvis være klar til at forlade Dortmund allerede i januar. Rygterne går på, at United skulle være mere end klar til at lægge på bordet, hvad det kræves for at få den unge englænder til klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Guardian

Læs også:Vildt rygte: Eric Djemba-Djemba flirter med lille islandsk klub

Dani Ceballos fra Real Madrid til Arsenal på en permanent aftale
Note: Ganske korrekt - Ceballos er allerede at finde i Arsenal på nuværende tidspunkt, men han er udlejet fra Real Madrid. Ifølge det engelske medie Sun, så nægter den spanske midtbanespiller Dani Ceballos at vende tilbage til Real Madrid så længe Zinedine Zidane er træner. Det kan åbne op for en permanent aftale mellem Ceballos og Arsenal.
Sandsynlighed: Under middel/middel
Kilde: Sun

Erling Haaland fra Red Bull Salzburg til Manchester United (lejeaftale)
Note: Der kan næsten ikke gå en dag uden Haaland bliver rygtet et nyt sted hen. Nu forlyder rygterne dog på, at Salzburg skulle have sat et prisskilt på den unge nordmand som lyder på hele 100 millioner euro, hvilket er nok til at skræmme hvertfald nogle klubber væk. United skulle dog stadig have kig på angriberen, som de nu overvejer at hente til på en lejeaftale.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Elseid Hysaj fra Napoli til Juventus
Note: For nogle dage siden kom det frem, at Chelsea for halvandet år siden havde lagt et kæmpe tilbud på bordet for den 25-årige back fra Napoli, men at Napoli afviste handlen. Det fik for nogle dage siden Elseids agent til at sige, at det var muligt, at albaneren ville forlade Napoli på en fri transfer i 2021, hvis han ikke blev solgt inden. Men det kan altså være han gør det. Juventus skulle angiveligt være interesseret i backen, som kunne skifte til "Den gamle dame" til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Læs også:Italiensk landstræner bakker Zlatan-skifte til Serie A op

Læs også:Bale indrømmer: Kan bedst lide at spille for landsholdet

Læs også:Bayern München fortsætter med sin midlertidige træner året ud

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus