• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Aagurd

Mandagens rygtebørs (opdat.): Chelsea jagter midtbanemand i Sevilla

Tipsbladet.dk giver dig de bedste rygter fra fodboldverdenen.

Af Mads Aagurd

Pablo Sarabia fra Sevilla til Chelsea
Note:
 Chelsea fik ikke forstærket midtbanen, efter at de i vinterens tranfervindue tog afsked med Cesc Fabregas, der blev sendt til Monaco. Nu øjner Chelsea dog angiveligt en ny spansk midtbanespiller. Ifølge spanske medier er klubben ude efter 26-årige Pablo Sarabria, der slår sine folder i Sevilla. Spanierne var ikke interesserede i et salg i vinter, hvor de eftersigende afslog et bud på 34 mio. pund fra kinesiske Dalian Yifang. Chelsea skulle dog have kontaktet klubben angående en sommertransfer.  
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Estadio Deportivo

Memphis Depay fra Lyon til AC Milan 
Note:
Memphis Depay har fået kickstartet karrieren i franske Lyon, og han er også en del af det hollandske landsholds renæssance. Det har angiveligt tiltrukket interesse fra AC Milan, der planlægger et bud på 44 mio. pund for den hollandske kantspiller. AC Milan skal dog have overtalt hollænderen, der ifølge eget udsagn hellere vil skifte til Barcelona eller Real Madrid. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Alessio Romagnoli fra AC Milan til Juventus
Note:
Juventus tog i vinterens transfervindue afsked med Mehdi Benatia, der blev sendt til Qatar. Derfor vil de mangedobbelte italienske mestre angiveligt forstærke midterforsvaret til sommer, og her er valget faldet på den 24-årige Alessio Romagnoli i AC Milan. Juventus har tidligere været meldt interesseret i Romagnoli. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: TMW

Jonathan David fra Gent til Borussia Dortmund
Note:
Dortmund er en af flere Bundesligaklubber, der jagter den canadiske teenager, som spiller under Jess Thorup i belgiske Gent. Den 19-årige angriber har lavet syv mål i 17 ligakampe, og det har skabt store interesse for David, som har scoret tre mål i lige så mange landskampe for Canada.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Voetbalnieuws

Stephane Mbia fra kontraktløs til Wuhan Zall
Note:
Den tidligere QPR og Sevilla-spiller har været uden kontrakt, siden han blev frigivet af Ligue 1-klubben Toulouse i januar. Nu er et skifte til Kina på trapperne for den rutinerede camerouner, som blandt andet har vundet Europa League med Sevilla.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Calciomercato

Aaron Lennon fra Burnley til Leeds United
Note:
Den tidligere landsholdsspiller begyndte karrieren i Leeds, og nu vil den traditionsrige klub bringe den 31-årige kantspiller tilbage til klubben i det kommende transfervindue. Lennon har ikke spillet siden midten af december på grund af en skade, men siden skiftet fra Everton har han spillet en stor rolle hos Burnley.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Bojan Krkic fra Stoke City til New England Revolution
Note:
Transfervinduet er åbent frem til 1. maj i USA, og derfor kan det tidligere stortalent skifte Championship ud med MLS. Amerikanerne er tilsyneladende villige til at fordoble den 28-årige spaniers løn, men spillerens nuværende arbejdsgiver har tidligere tilkendegivet, at man ønsker at beholde profilen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.