• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Aagurd

Torsdagens rygtebørs: Tidligere Premier League-mester fortsætter karrieren i Kina

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Mads Aagurd

Yaya Toure til Qingdao Huanghai
Note: Det har længe lignet, at den tidligere Manchester City- og FC Barcelona spiller ville stoppe karrieren. Men nu ser det angiveligt ud til, at den 36-årige ivorianer er klar til et nyt kapitel i den kinesiske klub Qingdao Huanghai. Toure skulle være i Kina netop nu for at gennemgå et lægetjek.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt til Real Madrid
Note: Frankfurt-angriberen har været den helt store overraskelse i Bundesligaen denne sæson, og nu forlyder det, at han er meget tæt på at skifte til Real Madrid, som ser ud til at blive meget aktive i det kommende transfervindue, da den nuværende spillertrup ikke har formået at indfrie forventningerne i denne sæson. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports. 

Salomon Rondon fra West Bromwich til Wolverhampton 
Note: Wolves skulle angiveligt have meldt sig ind i kampen om Salomon Rondon, når hans lejekontrakt med Newcastle udløber til sommer, og han vender tilbage til West Bromwich. Newcastle forventes dog at stå først i køen til at få den store angriber på en permanent aftale, da klubben har været et godt match for ham i denne sæson. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Aaron Wan-Bissaka & Patrick Van-Aanholt fra Crystal Palace til Manchester United
Note: Manchester United har set sig varme på de to backs fra Crystal Palace, som kan dække henholdsvis højre og venstre side af forsvaret. United skulle angiveligt være klar med et bud på 50 millioner pund for at sikre sig begge spillere fra Palace. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Alexis Sanchez fra Manchester United til Juventus
Note:
Tilsyneladende har de italienske mestre indledt forhandlingerne med Manchester United om den chilenske stjerne, som ikke har slået til i klubben. Den 30-årige offensivspiller er også kædet sammen med Inter på rygteplan.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Daniel James fra Swansea til Manchester United
Note:
Frygten for at misse Jadon Sancho bliver større og større i Manchester United, som i stedet leder efter alternativer. Her skulle den 21-årige waliser være en mulighed, selvom det uden tvivl er fra to forskellige hylder.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: London Evening Standard

Tammy Abraham fra Chelsea til RB Leipzig
Note:
I denne sæson har Abraham fuldstændig braget igennem for Aston Villa, hvor det er blevet til 26 scoringer, ligesom han tog det afgørende straffespark i playoff-semifinalen mod West Bromwich. Villa vil også gerne lave aftalen permanent, men de møder nu modstand fra de tyske bronzevindere, som i forvejen råder over Yussuf Poulsen i angrebet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

John Obi Mikel fra Tianjin TEDA til Norwich eller Sheffield United
Note:
Den rutinerede nigerianer, som spillede 10 år i Chelsea, kan være på vej til et overraskende Premier League-comeback. I hvert fald tygger han eftersigende på et par tilbud fra de to direkte oprykkere, som ønsker noget rutine på midtbanen. Lanadsholdsanføreren kan ifølge rygterne allerede skrive under, inden han i næste måned spiller Africa Cup of Nations med sit land.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Superliga

Mere Superliga

Fokus