Atalanta slagtede tamt Milan-mandskab

Det blev til en 5-0-sejr til Atalanta, da de søndag eftermiddag tog imod AC Milan hjemme på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Hjemmeholdet fik en fortrinlig start på kampen, da Alejandro Gomez bragte dem i front efter blot 10 minutters spil. Argentineren afdriblede først en Milan-spiller, hvorefter ham hamrede bolden helt op i højre målhjørne. Et vaskeægte klassemål.

Den hurtige scoring antydede, at opgøret ville blive målrigt, men resten af første halvleg forløb dog uden yderligere scoringer.

Til gengæld kom målene så i anden halvleg, og her var det igen Atalanta, der havde noget at komme med.

Først var det midtbanespilleren, Mario Pasalic, der styrede Robin Gosens langskud i mål i det 61. minut.

Blot to minutter efter var Mario Pasalic så på spil igen. Denne gang i oplæggerens rolle, da han satte Josip Ilicic op, hvorefter sloveneren selv gjorde tingene færdigt.

Josip Ilicic var dog ikke færdig. Ni minutter senere, i det 72. minut, lavede han en fantastisk mål, da han sendte et forrygende langskud op i venstre hjørne. Gianluigi Donnarumma kunne blot se til.

Bedst som man troede, at hjemmeholdet ikke havde mere at komme med, stemplede Luis Muriel ind. Colombianeren blev skiftet ind i det 80. minut til fordel for en skadet Josip Ilicic. Muriel skulle blot bruge tre minutter på banen, før han kom på tavlen. Han modtog en lang, høj stikning, overspurtede samtlige Milan-forsvarsspillere, afdriblede Donnarumma og sendte bolden i netmaskerne med en inderside. 5-0 til Atalanta.

Sådan forblev stillingen indtil slutfløjt.

Afklapsningen betyder, at AC Milan nu er nede på 10. pladsen i Serie A. Anderledes godt ser det ud for Atalanta, der med de tre point kravler op på femtepladsen i tabellen.