• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Benjamin Lillelund

“Dybala er den nye Messi”

Foto: Tullio M. Puglia/Getty Images

Paulo Dybala kan gå hen og blive fremtidens superstjerne.

Af Benjamin Lillelund

Han er blot 23 år, men allerede nu viser Paulo Dybala sit enorme potentiale, der får flere eksperter til at udråbe ham som en spiller, der i fremtiden kan vinde Ballon d’Or.

Det udsagn erklærer Palermos præsident, Maurizio Zamparini, sig enig i. Han var den person, der hentede Paulo Dybala til Italien fra argentinske Instituto tilbage i 2012 og solgte ham videre til Juventus i 2015.

- Vi taler om den nye Messi. Han bliver en spiller ligesom Messi, og han er allerede på det niveau, siger Palermo-præsidenten ifølge goal.com

- Jeg vil sige, at han er 140 eller 150 millioner euro værd. Som jeg sagde, er han den nye Messi. Jeg har sagt, at hans skæbne er at blive en stjerne, lige siden han kom til Palermo.

Paulo Dybala har nemlig vist sig som et vigtigt aktiv i Juventus’ offensiv med otte scoringer i år.

- Han scorer måske ikke så meget som i sidste sæson, men han er altid Juventus’ bedste spiller, når jeg ser ham. Han er den type angriber, der spiller for holdet og sætter andre op til at score, afslutter Zamparini.

Paulo Dybala har kontrakt med Juventus tre år endnu, men på rygtebasis står han til at kunne vælge mellem Barcelona og Real Madrid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus