Fiorentina og Sampdoria delte i højdramatisk affære

Joachim Andersen og Sampdoria så ud til at løbe med sejren, men i det 93. minut sikrede German Pezzella et point til Fiorentina.

Der var et potentielt danskermøde i Serie A søndag, da Sampdoria gæstede Fiorentina, men mens Joachim Andersen som vanligt startede i forsvaret for Sampdoria, var Christian Nørgaard at finde på Fiorentina-bænken, hvorfra han så hele kampen.

Fra bænken kunne Nørgaard imidlertid se en særdeles begivenhedsrig kamp, der sluttede med seks mål, men ingen vinder.

For Fiorentina fik Luis Muriel, der i januar er skiftet fra Sevilla til Fiorentina på en lejeaftale, lov til at starte inde i Serie A for første gang for sin nye klub, og det var altså imod hans tidligere klub, Sampdoria. Og colombianeren skulle ikke bruge længe på at komme på måltavlen for sin nye klub, da han efter 34 minutter sparkede La Viola i front efter en flot dribletur.

Få minutter kom Fiorentina dog i modvind, da midtbanespilleren Edmilson Fernandes fik sit andet gule kort og blev udvist, inden Sampdoria bragte balance i regnskabet via et smukt frisparksmål af Gaston Ramirez.

Dramaet var dog langt fra overstået, og anden halvleg var ligeledes rig på begivenheder.

Muriel var nemlig ikke færdig med at gøre ondt på sin tidligere klub. Efter knap 70 minutter blev han nemlig dobbelt målscorer, da han køligt udnyttede en en-mod-en-situation med Sampdoria-keeperen og sendte Fiorentina på 2-1.

Ti minutter efter blev der nemlig igen bragt balance i regnskabet, da Sampdoria-angriberen Fabio Quagliarella scorede på et straffespark, som Fiorentinas Vitor Hugo havde begået, og få minutter efter straffescoringen var Quagliarella på spil igen, da han fik sendt bolden i kassen til 3-2.

Men det var ikke nok til at sikre en sejr. I det 93. minut blev German Pezzella nemlig helten for Fiorentina, da han headede 3-3-udligningen i nettet.

Det blev kampens endelige resultat, og resultatet betyder, at Sampdoria ligger nummer otte med 29 point efter 20 runder, mens Fiorentina er tre point efter på 10.-pladsen.