Inter dummede sig i fire minutters overtid

Et højdramatisk opgør endte med Sassuolo-sejr mod Inter i de allerseneste slutminutter.

De senest to opgør har Sassuolo vundet mod Inter, men inden for de sidste fem opgør, havde Inter vundet to gange med cifrene 7-0. Derfor var der lagt op til et spændende opgør mellem Serie A's nummer et og syv, selvom det klart var hjemmeholdet Inter, der havde påtaget sig favoritværdigheden. Gæsterne kom nemlig med kun en sejr i de seneste seks kampe.

Kampen var ganske underholdende, og den bølgede frem og tilbage med chancer, også store chancer, til hvert hold, men gang på gang var Andrea Cosigli og Stefan Handanovic på plads i buret.

I alt havde de to hold 33 forsøg mod mål, men de to målmænd tog alt, hvad der kom deres vej, om det så var fra forsvarsspillere eller angribere eller fra to eller 30 meters afstand. Og det gjaldt i både første og anden halvleg. Derfor var stillingen 0-0 indtil det 94. minut, hvor Inter optil havde presset hårdt på for et føringsmål, men i det sidste overtidsminut nedlagde Miranda enormt klodset en Sassuolo-angriber i eget felt, og dermed blev der dømt et klokkeklart straffespark.

Et minut senere havde Domenico Berardi sparket straffesparket sikkert i kassen til 1-0 til gæsterne, der i fem minutters overtid sikrede sejren over ligaens nummer et.

Napoli kan derfor rykke op som ligaens førerhold, hvis de senere vinder over Frosinone.