Jens Stryger leverede assist i Udinese-sejr over Cagliari

Der blev desuden også plads til Christian Nørgaard i Fiorentinas startopstilling mod Genoa.

Det blev til en godkendt eftermiddag på kontoret for både Christian Nørgaard og Jens Stryger Larsen i den italienske Serie A lørdag eftermiddag. Her blev det nemlig til startpladser for dem begge i henholdsvis Fiorentina og Udinese.

For Jens Strygers vedkommende blev det til en 2-0-sejr på hjemmebane over Cagliari, som betyder meget for holdet, som i denne sæson holder til lige over nedrykningstregen.

Kampens første mål havde endvidere et tydeligt aftryk fra Stryger, som fik lagt en meget præcis aflevering fra højresiden omkring midterlinjen, som kom frem til Pussetto, der udplacerede målmanden til 1-0 for nordøst-italienerne.

Derefter var det Behrami, der gjorde det til 2-0 i anden halvleg. Lige forinden havde Cagliaris Ceppitelli fået rødt kort, og tingene så derfor meget dystre ud for udeholdet. Med 11 minutter tilbage af den ordinære spilletid fik Udineses Mandragora også rødt kort, men det ændrede ikke på resultatet.

Det blev ikke til scoringer i Christian Nørgaards kamp mod Genoa, men det var dog et opgør, hvor der sagtens kunne være blevet scoret. Blandt andet havde unge Chiesa et glimrende forsøg på indersiden af stolpen i anden halvleg, men mål blev det ikke til.

Dermed må Fiorentina og Nørgaard tage til takke med at blive i midten af rækken som nummer 10 ud af 20 hold. De er dog foran Udinese, som foreløbig er på 15. pladsen med fem point ned til nedrykningsstregen.