• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Sylvester Guldberg Røn

Jens Stryger og co. fik stryg af Juves reserver

Foto: Getty Images

Juventus sparede flere profiler, men de kom aldrig i problemer, da de fredag aften slog Jens Stryger Larsen og Udinese med 4-1.

Af Sylvester Guldberg Røn

Jens Stryger Larsen spillede hele kampen, da Juventus fredag aften buldrede videre i Serie A med en 4-1 sejr. Juventus var blandt andet uden Cristiano Ronaldo i hele opgøret. 

Unge Moise Kean havde fået chancen fra start i stedet, da Cristiano Ronaldo blev sparet, og der skulle kun gå ti minutter, før han havde sendt læderet i nettet. Den unge angriber var sikkerheden selv, da han nåede først på Alex Sandros indlæg ved forreste stolpe.

En halv time senere gjorde selvsamme Kean det til 2-0. Kean brød selv bolden midt på banen, og da han nåede til feltet, sparkede han frækt bolden i mål med ydersiden. 

Emre Can gjorde det til 3-0 efter 67 minutter på et straffespark, og fire minutter efter blev det 4-0, da Matuidi helt upresset stangede bolden i mål.

Udinese fik reduceret til sidst, da Kevin Lasagna på flot vis tog bolden ned med brystet og sendte den i det lange hjørne, men der var aldrig tvivl om kampens udfald. 

Med sejren har Juventus 19 point ned til Napoli på andenpladsen, der dog har spillet en kamp færre. Udinese ligger nummer 15 med syv point ned til stregen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus