Jens Stryger og co. fik stryg af Juves reserver

Juventus sparede flere profiler, men de kom aldrig i problemer, da de fredag aften slog Jens Stryger Larsen og Udinese med 4-1.

Jens Stryger Larsen spillede hele kampen, da Juventus fredag aften buldrede videre i Serie A med en 4-1 sejr. Juventus var blandt andet uden Cristiano Ronaldo i hele opgøret.

Unge Moise Kean havde fået chancen fra start i stedet, da Cristiano Ronaldo blev sparet, og der skulle kun gå ti minutter, før han havde sendt læderet i nettet. Den unge angriber var sikkerheden selv, da han nåede først på Alex Sandros indlæg ved forreste stolpe.

En halv time senere gjorde selvsamme Kean det til 2-0. Kean brød selv bolden midt på banen, og da han nåede til feltet, sparkede han frækt bolden i mål med ydersiden.

Emre Can gjorde det til 3-0 efter 67 minutter på et straffespark, og fire minutter efter blev det 4-0, da Matuidi helt upresset stangede bolden i mål.

Udinese fik reduceret til sidst, da Kevin Lasagna på flot vis tog bolden ned med brystet og sendte den i det lange hjørne, men der var aldrig tvivl om kampens udfald.

Med sejren har Juventus 19 point ned til Napoli på andenpladsen, der dog har spillet en kamp færre. Udinese ligger nummer 15 med syv point ned til stregen.