• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Juve-direktør bekræfter: Jeg stopper i klubben

Juve-direktør bekræfter: Jeg stopper i klubben
Foto: Getty Images

Juventus' direktør, Giuseppe Marotta, stopper i klubben i slutningen af oktober.

Af Victor Risager

Giuseppe "Beppe" Marotta stopper som Juventus-direktør efter otte år i stillingen, når hans mandat udløber den 25. oktober. Det bekræftede han efter Juventus' sejr over Napoli i Serie A lørdag aften. 

- Det har været otte fantastiske år, og Juventus vil altid være i mit hjerte, fortalte Marotta Sky Sport Italia ifølge Football Italia.

Læs også: Juventus overvandt chokstart og besejrede Napoli sikkert

- Jeg vil gerne meddele dette, fordi en liste over direktørerne vil blive udgivet på mandag, og mit navn vil ikke være på det. Jeg synes, at det er det rigtige at melde det ud på forhånd, før nogen forsøger at komme med en anden version af historien. Mandatet udløber den 25. oktober, og det vil ikke blive fornyet.

Der har været rygter om, at Marotta skulle være på vej til en toppost i det italienske fodboldforbund, FIGC, men det afviser han. 

- Jeg kan afvise rygterne om, at jeg er en kandidat til præsidentposten i FIGC. Det er ikke en stilling, der interesserer mig, fortæller han. 

Tidligere har det været rapporteret, at den tidligere Real Madrid-træner Zinedine Zidane var på vej til Juventus i en direktørstilling, og at han skulle komme til klubben i slutningen af oktober. Det rapporterede Libertad Digital i juli.

Superliga

Hobro henter Thychosen i Viborg

Oliver Thychosen skal spille Superliga for den klub, der for få uger siden ellers forhindrede ham og Viborg i at bliv...

Mere Superliga

Fokus