• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Michael Ehrhorn

Juve-træner bekræfter: Kan blive nødt til at sælge Dybala

Foto: Getty Images

Paulo Dybala har set stærk ud, efter at han er vendt tilbage for Juventus før sæsonen, men selvom det ikke blev et skifte til England, kan klubben stadig blive nødt til at sælge ham.

Af Michael Ehrhorn

Manchester United, Liverpool og Tottenham. Rygterne om et skifte til Premier League var ganske store omkring argentineren Paulo Dybala, der især var tæt på London og Tottenham. På sidste dag i det engelske transfervindue brød de drømme dog sammen helt til sidst.

Nu er Dybala så tilbage i Juventus, og her træner han godt og ser fysisk stærk ud. Det melder Juventus-træner Maurizio Sarri, men betyder det så, at Dybala bliver i Serie A?

Læs også: Dybala afviser Manchester United - får konsekvenser for Lukaku

Det gør det næppe. Det er i hvert fald ikke, hvad Sarri selv nu mere end antyder på et pressemøde:

- Jeg kan tale en helt masse med ham, men markedet får i en bestemt retning, og det jeg siger, tæller ikke for noget. Seks spillere skal væk og kan blive solgt, men det hele afhænger af markedet siger Maurizio Sarri til Goal.com og fortsætter:

- Jeg ville gerne beholde dem alle, men vores problem er, at vi ikke har mange spillere, der er vokset op her i klubben. Vi har kun en. Det betyder, at vores trup i Champions League skal være 22 spillere med tre målmænd, og det bringer os i en svær situation. Så bliver vi dikteret i en retning af markedet, og vi må træffe nogle valg, som vi ikke kan lide, udtaler Sarri.

Lige nu er det PSG, der er de største bejlere til at hente Paulo Dybala denne sommer.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.