Keeper-udvisning og brændt straffespark, da Juve vandt i Napoli

Juventus tog endnu et stort skridt mod det italienske mesterskab, da de søndag aften besejrede andenpladsen fra Napoli med 1-2 efter en dramatisk kamp.

Hvis Napoli havde nogle intentioner om at hente Juventus i toppen af Serie A, så krævede det en sejr, da Juventus søndag aften kom på besøg på San Paolo. Sådan blev det dog ikke, da et dramatisk opgør med to røde kort endte med en 1-2 sejr til Juventus.

Efter 25 minutter blev der sat gang i løjerne. Cristiano Ronaldo blev sendt afsted i dybden, og da han rundede Napoli-keeper Alex Meret, blev han nedlagt af den fremadstormende keeper. Det blev takseret til et direkte rødt kort, og ondt blev kun værre, da Miralem Pjanic kanonerede det efterfølgende frispark i kassen til 0-1.

Ti minutter senere blev føringen fordoblet. Et indlæg blev sendt ind i Napoli-feltet, og her stod Emre Can fuldstændig fri til at heade Juventus yderligere i front. 0-2 var derfor stillingen ved pausen.

Kort efter pausen fik Napoli dog en livline, da Miralem Pjanic umotiveret blokerede en aflevering med hånden, hvilket sikrede ham en advarsel nummer to, og derfor blev frisparksskytten fra første havleg sendt i bad.

Overtallet gav pote efter 70 minutter. Lorenzo Insigne sendte et farligt indlæg ind i boksen, og her dukkede Jose Callejon op sikrede spændingen til sidst med sin scoring til 1-2.

Ti minutter før tid havde Napoli en gylden mulighed for at få udlignet. Dommeren dømte efter en VAR-gennemgang straffespark til Napoli, efter at Alex Sandro havde taget hånden til hjælps. Lorenzo Insigne fik ansvaret, men den lille italieners afslutning prellede af på stolpen.

Der blev ikke scoret mere, og derfor er det meget svært at se, hvordan Juventus skal kunne hentes i toppen af Serie A. De har nu et forspring ned til Napoli på 16 point med 12 runder tilbage.