Milan hentede storsejr

Det blev til en klar sejr for Milan, da de var på besøg hos Sassuolo søndag aften.

AC Milan snuppede søndag aften en flot sejr på 4-1 på udebane over Sassuolo i den italienske Serie A. Dermed er Milano-klubben kommet lidt ind på sporet efter en svingende sæsonstart.

Efter første halvleg nøjedes de dog blot med at være foran med 1-0 efter en scoring af Franck Kessie få minutter før pausen.

I anden halvleg kom det selvsagt til at se anderledes ud. Fem minutter efter pausen gjorde Suso det til 2-0 efter oplæg fra Bonaventura. Ti minutter efter blev det til 3-0, da Castillejo fandt netmaskerne.

Da kampen var 68 minutter gammel kom Sassuolo på måltavlen, da Djuricic gjorde det til 3-1 efter forarbejde fra Rogerio. Mere blev det dog ikke til fra hjemmeholdets side. Det gjorde det derimod fra Milan, da Suso igen fik scoret. Det skete dybt inde i kampens overtid, og så stod der 4-1 til AC Milan.

Sejren betyder, at Milan er på 10. pladsen i Serie A. De er dog en kamp efter de fleste øvrige hold. Afstanden op til Juventus på førstepladsen er dog allerede på 12 point.

Næste kamp for Milan er mod Chievo på hjemmebane.