• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ronni Vester

Parma-præsident undskylder pointstraf

Parma-præsident undskylder pointstraf
Illustration

Parmas præsident er ked af, at klubben snart får fratrukket point for manglende skattebetaling, men han forsikrer, at klubbens fremtid er sikret.

Af Ronni Vester

Parma var en af de store overraskelser i Serie A i sidste sæson, hvor holdet fra skinkebyen var med til det allersidste i kampen om pladserne til de europæiske turneringer.

Denne sæson har dog været alt andet en positiv. Holdet ligger sidst i Serie A, og senest blev Roberto Donadonis tropper ydmyget med hele 7-0 mod Juventus. Som om det ikke var nok, så kan traditionsklubben nu se frem til yderligere udfordringer. Manglende betaling af løn og skattegæld kommer til at koste klubben minimum et point, og det ærgrer præsident, Tommaso Ghirardi, der dog forsikrer, at fansene ikke skal frygte for klubbens eksistens.

- Jeg erkender min del af ansvaret. Jeg undskylder til fansene og holdet, men jeg er aldrig løbet fra problemer, og det gør jeg heller ikke denne gang. Jeg kan dog garantere klubbens fortsatte eksistens, men undskylder for den uundgåelig pointstraf, der snart kommer. Vi vil være ude af denne økonomiske situation i februar, lyder det fra Ghirardi.

Parma har, inden den kommende pointstraf, fire point op til Atalanta på den rigtige side af nedrykningsstregen.

 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.