• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Simon Kjær ville tilbage til Italien: Beslutningen var nem at tage

Foto: Getty Images

Det var en nem beslutning for Simon Kjær at forlade Sevilla til fordel for Atalanta.

Af Victor Risager

I den kommende sæson skal den danske landsholdsanfører Simon Kjær spille i italienske Atalanta, der har lejet forsvarsspilleren i Sevilla for hele den kommende. Det bekræftede begge klubber mandag.

Det var ellers planen, at Simon Kjær skulle blive i Sevilla, men kort før transfervinduets lukning bød muligheden sig om at flytte til Italien, og så var beslutningen nem at tage.

I mange år har danskeren haft et ønske om at vende tilbage til Italien, hvor han tidligere har spillet for Palermo og Roma. Det fortæller han ifølge BT.

- Efter sæsonen har vi en fin samtale med Sevilla, og vi har egentlig hele tiden haft et fint forhold. Der har ikke været noget dér. Efter træningslejren i USA kommer træneren til mig, og han vil gerne have mig til at blive. Og det var super, for vi har haft det fantastisk i Sevilla.

- Men jeg har i mange år sagt til Mikkel (Beck, Kjærs agent, red.), at jeg gerne ville tilbage. Da så muligheden kom, og de sagde, jeg var tiltænkt en stor rolle, var beslutningen nem at tage, forklarer Simon Kjær.

Simon Kjær, 30 år, har også tidligere spillet i tyrkiske Fenerbahce, tyske Wolfsburg og franske Lille.

Superliga

Mere Superliga

Fokus