Andreas Cornelius blev kampafgørende for Atalanta i udekampen mod Fiorentina søndag aften.

Den tidligere FC København-spiller Andreas Cornelius er kommet særdeles godt fra start i sin nye italienske klub Atalanta, og søndag aften spillede den store dansker endnu engang en hovedrolle. Det skete i opgøret på udebane mod Fiorentina, hvor Cornelius diskede op med en assist i kampen, der endte 1-1.

Fiorentina var kommet foran med 1-0 i første halvleg efter et fremragende langskud fra Chiesa, og umiddelbart efter pausen kom danskeren på banen for at hjælpe Atalanta tilbage i kampen. Det lykkedes næsten allerede efter godt en times spil, men her brændte Gomez et straffespark for Atalanta.

Men i det fjerde overtidsminut gik alt op i en højere enhed, da en lang bold blev sendt op mod Cornelius, som fik styret bolden med hovedet over til Freuler, som kunne hamre udligningen i mål til stor jubel.

Det var Cornelius' første assist i den italienske Serie A, hvor han tidligere på sæsonen scorede i opgøret mod Sassoulo, og dermed må man sige, at det er blevet til en fin start på de italienske baner for danskeren, der også tidligere har prøvet sig af i Cardiff.

I næste runde venter en stor udfordring for Cornelius og Atalanta, når de på hjemmebane skal møde de seneste mange års italienske mestre fra Juventus.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?