Bedst og værst: Italiensk genialitet overrumplede danskerne.

Kampens bedste:

Danmark:

Lucas Andersen viste god figur i dagens kamp, hvor han var det offensive omdrejningspunkt. Han fordelte bolden godt, og kunne med lidt held have leveret en assist eller to. På trods af enkelte udfald, og tvivlsomme dødbolde, så var han danskerne bedste spiller.

Italien:

Andrea Petagna var en stor mundfuld for de danske forsvarsspillere - især i slutningen af kampen, og kunne med sin fysik holde på bolden. Han krydrede sin indsats med at lukke kampen med scoringen til 2-0. På trods af en svag første halvleg spillede han sig op i anden halvleg og viste sig at være kampafgørende.

Kampens værste:

Det var ikke særligt sympatisk, da en flok italienske fans valgte at kaste falske pengesedler efter italienernes målmand, Gianluigi Donnarumma. Årsagen skal findes i målmandens afvisning af en kontraktforlængelse, som AC Milan har tilbudt ham i denne uge.

Kampens detalje:

Italienernes scoring kom efter en dårlig dansk clearing af Andreas Maxsø. Men selvom bolden ikke lå perfekt for Pellegrini, så valgte han at sakse bolden i mål. En glimrende detalje, som gav dem en føring.