• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Medie: Bendtner ude i kulden efter spilleroprør

Ifølge det normalt velorienterede norske medie Adressa startede balladen omkring Nicklas Bendtner i Rosenborg for alvor i marts.

Af Kenneth Jensen

Den tidligere danske landsholdsspiller Nicklas Bendtner, der missede noget af opstarten hos sin norske arbejdsgiver Rosenborg BK, har slet ikke været på holdet på det seneste, selv om klubben har haft svært ved at få resultater.

Og nu sætter Trondheim-mediet Adressa.no ord på, hvorfor Nicklas Bendtner er sat af holdet i den norske klub.

Ifølge det normalt velorienterede medie har træner Eirik Horneland sat danskeren af efter en situation den 24. marts, hvor der blev spillet på to mål til træning. Bendtners hold tabte og tabte og tabte, og til sidst blev det nok for holdkammeraterne, der var så utilfredse med danskeren præstation, at de angiveligt forlod træningen.

Anonyme kilder fortæller til avisen, at spillertruppen mener, danskeren har fået særbehandling over tid.

Rosenborg ønsker ikke at kommentere på historien om, at der har været et oprør i spillertruppen, mens Nicklas Bendtner har sendt en skriftlig kommentar til avisen.

- Enkelte ting er korrekt gengivet, men det er desværre vanskeligt for mig at genkende flere af de plantede rygter i sagen. Det gør mig ked af det, for jeg mener, de er forkerte. Jeg har ikke fået et indtryk af, at jeg skulle have en hel eller en halv spillergruppe imod mig - absolut ikke, skriver danskeren i svaret til det norske medie.

Nicklas Bendtners kontrakt med Rosenborg løber ud den 31. december 2019 - det ventes, at danskeren er fortid i klubben, når sommerens transfervindue lukker. Bendtner skal angiveligt have fået besked om, at han ikke er ønsket længere i den norske mesterklub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.