• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Simon Møbjerg Sørensen

SønderjyskE forlænger med reservekeeper

SønderjyskE forlænger med reservekeeper
Illustration

Målmand Jens Rinke har fået en ny to-årig kontrakt med SønderjyskE, og han fortsætter dermed som reserve for Marin Skender.

Af Simon Møbjerg Sørensen

SønderjyskE har forlænget kontrakten med reservemålmand Jens Rinke, der kom til klubben i januar og fik en kontrakt på et halvt år. Rinke har imponeret så meget som reserve for Marin Skender, at han nu har fået en ny to-årig kontrakt.

- Jens Rinke kom til SønderjyskE som en erstatning for Patrick Born, der i en længere periode var ude med en drilsk rygskade. Tilknytningen og forlængelsen af Jens Rinke gør, at vi er bedst muligt garderet på målmandsposten. Han er en god rutineret målmand, en ægte Haderslev-dreng og en fantastisk fyr at have i klubben, siger træner Lars Søndergaard til soenderjyskefan.dk.

Det er endnu uvist om truppens tredje målmand Patrick Born fortsætter i klubben. Han har kontraktudløb 30. juni, og den er endnu ikke blevet forlænget.

SønderjyskE har indtil videre denne sommer sagt farvel til Mark Gundelach (retur til FCN), Kenneth Fabricius og Jonas Troest, der ikke får forlænget deres aftaler, mens Born, Daniel Jensen og Daniel Christensen har kontraktudløb. Derudover forlader lejesvendene Rubin Okotie og Pierre Kanstrup klubben, medmindre det lykkes SønderjyskE at købe dem fri af henholdsvis Austria Wien og Fredericia.

Superliga

Mere Superliga

Fokus