• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AaB præsenterer stort millionunderskud for første halvår

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der er røde tal i AaB efter de første seks måneder af 2018.

Af Ole Hoffskov

Pengene er fosset ud af Aalborg Boldspilklub A/S, som er selskabet bag Superliga-klubben AaB, i det første halve år af 2018. Nordjyderne kan onsdag præsentere et underskud på 13,6 millioner kroner for perioden 1. januar til 30. juni.

I samme periode sidste år generede selskabet et overskud på 24,3 millioner kroner, så der er sket en markant ændring, men fra AaB lyder det, at de røde tal var ventede. 

I delårsrapporten kan man læse, at underskuddet blandt andet skyldes, at en del transferindtægter er blevet geninvesteret, og at klubben har oplevet et faldende tilskuerantal. Selskabet fastholder forventningerne for hele 2018, og det er et underskud på mellem 18 og 28 millioner kroner før skat. Forventningen indeholder ikke transferindtægter.

AaB's egenkapital var pr. 30. juni 98,8 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.