• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

AaB-træner jubler over Thelander-tilgang: Det er et rigtig godt match

Foto: AaB

Jacob Friis er meget tilfreds med, at Rasmus Thelander vender tilbage til AaB, og han kalder skiftet for et perfekt match.

Af Kristian Porse

Torsdag formiddag offentliggjorde AaB, at man havde indgået en aftale med Rasmus Thelander, der altså vender tilbage til den nordjyske klub efter fire år i udlandet. 

Den 28-årige forsvarsspiller har selv bekræftet, at han var villig til at takke nej til andre klubber for at vende tilbage til AaB, hvor han føler sig hjemme. Derfor er han glad for at skiftet kom på plads. Og i AaB jubler man også over aftalen. Cheftræner Jacob Friis er i hvert fald sikker på, at skiftet bliver en succes. Han kalder det nemlig for et perfekt match, da man har et indgående kendskab til den spiller, man får hjem. 

- Det betyder meget for os, at det er lykkedes, for det er noget, vi gerne har villet, og det samme har T (Rasmus Thelander, red.). Det er et rigtig godt match, for vi kender ham indgående og har også fulgt ham i udlandet. Det er en rigtig god mand og personlighed, vi får tilbage, siger han ifølge Nordjyske.

AaB har udstyret Rasmus Thelander med en treårig kontrakt.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus