• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AGF-boss med interessant melding: Det er David Nielsens job lige nu

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben AGF har været godt kørende i perioder i denne sæson, men en forlængelse af David Nielsens kontrakt er ikke lige på trapperne. Parterne skal først snakke ved juletid.

Af Kenneth Jensen

Vil AGF forlænge med David Nielsen, hvis kontrakt løber ud til sommer?

Det er et ganske interessant spørgsmål, som AGF's sportschef Peter "PC" Christiansen ikke er meget for at svare på lige i øjeblikket.

Aarhus-klubben går mandag på banen i et opgør mod FC København, og her skal AGF forsøge at få point og holde trit med top seks i Superligaen. Top seks er klubbens store målsætning igen i denne sæson, og det vil stille David Nielsen godt, hvis han formår at positionere AGF til at komme i top seks, når klubberne går på vinterpause.

For det er nemlig til den tid, at man har i sinde at tale med træneren om den kontrakt, der løber ud til sommer. Det fortæller Peter "PC" Christiansen, der ikke er bange for at invitere andre interesserede klubber til bordet.

- Nej, altså - jeg tror egentlig, at vi er ret afmålt i forhold til det - både David og os. At vi ligesom arbejder med den horisont, at vi først snakker, når efteråret er færdigspillet.

- Vi har et rigtigt attraktivt job her, og det er David Nielsens job lige nu, og det kunne det sagtens fortsætte med at være. Men det ligger lidt længere henne i efteråret, for vil vi bare gerne koncentrere os om kampene. Og så må vi se, hvor det lander, siger Peter "PC" Christiansen til avisen B.T.

David Nielsen tog over i AGF for lidt mere end et par år siden, hvor han afløste Glen Riddersholm. Han blev hentet i Lyngby Boldklub.

AGF er endt som nummer syv og otte i Superligaen de sidste par år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus