• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

AGF-sportsdirektør varsler flere indkøb efter Sana-farvel

Sportschef Peter Christiansen siger, at AGF er på markedet efter indkøb. Det kommer efter salg af første Adama Guira og senest Tobias Sana.

Af Nicklas Grodt Degn

AGF-truppen blev lørdag en profil fattigere, da det blev offentliggjort, at Tobias Sana forlod klubben og tog hjem til Sverige og IFK Göteborg.

Godt nok har han ikke været fast indslag i David Nielsens startopstilling denne sæson, men det er blevet til en del spilletid, og da AGF samtidig har mistet Adama Guira skal der ske noget på transfermarkedet, siger klubbens sportsdirektør.

- Vi har mistet to spillere, der kunne gøre sig på otteren. Så det er klart, at det er noget, vi kigger på. Og det er også noget, jeg tror, vi kommer til at gøre noget ved, siger Peter Christiansen, der er sportschef i AGF, siger Peter Christiansen til stiften.dk.

AGF har i sommerens transfervindue blandt andre hentet Jon Dagur Thorsteinsson, Nicolai Poulsen og William Eskelinen, der alle startede inde i seneste rundes kamp mod Lyngby.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.