• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

AGF-træner efter uafgjort: Vil gerne have mere energi i presspil og andenbolde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge David Nielsen skulle hans mandskab have vundet kampen, men holdet manglede at investere det nødvendige i blandt andet presspillet og andenboldene.

Af Kristian Porse

Det sidste opgør i den første runde af 3F Superligaen blev her til aften spillet på Hobro Stadion, hvor Hobro IK tog imod AGF. 

De to jyske hold endte med at dele pointene efter en kamp, hvor AGF var meget på bolden, mens hjemmeholdet lurede på omstillingerne. Og ifølge gæsternes cheftræner David Nielsen var det kampbillede fint, men der var nogle defensive mangler, som blev afgørende for kampens forløb. 

- Jeg synes, at vi på bolden spiller en rigtig stærk kamp. Vi er meget på bolden, men falder lidt ned på vores defensive positioner, og det giver dem nogle dødbolde, som skaber usikkerhed. Jeg vil gerne have, at vi får lidt mere energi i vores presspil og andenbolde. Vi får heldigvis skruet op, da de scorer, og får hurtigt svaret tilbage, siger han til TV3 Sport. 

Oscar Whalley stod samtlige minutter for AGF for første gang i lang tid, og ham var David Nielsen tilfreds med efter kampen. AGF-cheftræneren ville samtidig ikke kommentere på rygterne om, at klubben er på vej til at hente den svenske keeper William Eskelinen. 

- Der florerer rigtig mange rygter. Så der må vi bare sige, at vi ikke har nogen kommentarer til det. Vi har en rigtig god trup, og det var dejligt at se, at Oscar er blevet bedre, siger han. 

Flere medier har skrevet, at det kun er et spørgsmål om tid, før AGF præsenterer Eskelinen. 

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus