• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF’er utilfreds med udvisning: Det er jo nærmest pinligt

Nicolai Poulsen er ikke tilfreds med dommerens beslutning om at udvise ham i mandagens opgør mod SønderjyskE.

Af Victor Risager

I sidste sæson var Nicolai Poulsen den spiller i Superligaen, der fik raget flest gule kort til sig, da han som ankeret på Randers FC’s midtbane noterede sig for hele 14 gule kort. Og den tendens er fortsat, efter at han denne sommer er skiftet til AGF.

I mandagens remis mod SønderjyskE hentede Nicolai Poulsen således sit fjerde og femte gule kort i sæsonen, da han i slutminutterne blev udvist efter to gule kort.

Læs også: Bedst og værst: AGF må fortsat vente på sæsonens første sejr

Men den anden advarsel var tynd, mener midtbaneslideren. Det fortæller Nicolai Poulsen til BT.

- Jeg synes, det er en tynd udvisning. Det er jo nærmest pinligt, at dommeren (Morten Krogh, red.) føler sig nødsaget til at give mig advarsel nummer to kort tid før slutfløjtet. Men han mener åbenbart, at jeg burde have flyttet mig, da en SønderjyskE-spiller løb ind i mig, siger Nicolai Poulsen.

Det er desuden anden gang, at dommeren, Morten Krogh, udviser Nicolai Poulsen, og AGF-profilen mener, at de har en ’speciel’ historik.

Nicolai Poulsen har hidtil spillet alle kampe for AGF i denne sæson, men århusianerne må altså undvære ham, når de jagter sæsonens første sejr på hjemmebane mod AC Horsens i næste runde. Det opgør spilles mandag klokken 19.00.

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus