• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Bedst og værst: AGF må fortsat vente på sæsonens første sejr

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem SønderjyskE og AGF.

Af Kristian Porse

SønderjyskE - AGF 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

Sønderjyske: 

Johan Absalonsen gjorde en rigtig god figur for hjemmeholdet i aftenens kamp. SønderjyskE-anføreren var gentagne gange livlig i venstresiden, hvor han ofte kom med frem og leverede gode indlæg, der dog aldrig blev fulgt til dørs i boksen. Ud over at være aktiv på venstre wingback, udviste Absalonsen også et ekstraordinært fighterinstinkt i kampen. Man kan godt forstå, hvorfor Glen Riddersholm har valgt ham som anfører. 

AGF:

Mustapha Bundu var lang tid om at komme i omdrejninger i aftenens kamp, men han var uden tvivl AGF's farligste mand. Særligt i anden halvleg stod han for flere gode dybdeløb, der førte til farlige situationer for udeholdet. Derudover var det kun stolpen, der stod i vejen for, at AGF-angriberen kom på tavlen i kampen. 

Kampens værste:

David Nielsen havde igen valgt at foretrække Jon Dagur Thorsteinsson fremfor Jakob Ankersen, men den tidligere Vendsyssel-spiller fik slet ikke bevist, at han fortsat skal være førstevalget på AGF's venstrekant. Thorsteinsson var alt for uskarp i flere situationer, der potentielt kunne have ført til store chancer for AGF. Både i første og anden halvleg var den 20-årige islænding skyld i, at en AGF-kontra gik i vasken, da han enten mislykkedes med en dribling eller tog en skidt førsteberøring. 

Kampens deltalje:

Mart Lieder stod for kampens detalje, da han i anden halvleg modtog bolden på kanten af AGF-feltet, hvorefter han på fornem vis udførte en pirouette, som gav plads til at komme på skudhold. Lieders afslutning var ganske kvalificeret, men desværre for SønderjyskE sejlede bolden lige over AGF-målet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus