• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Agon Mucolli på klubjagt: Vil gerne blive i Skandinavien

Foto: Silkeborg IF

19-årige Agon Mucolli leder stadig efter en ny arbejdsgiver, efter at forholdet til Vejle Boldklub er kørt fast.

Af Andreas Arp

Mens den ene halvdel af det talentfulde Mucolli-brødrepar, Arbnor Mucolli, har startet inde i alle Vejles fem første Superliga-kampe, står det helt anderledes til med storebror Agon Mucolli. 

Den 19-årige offensivspillers forhold til klubben og cheftræner Adolfo Sormani kørte i sidste sæson fast, og Agon Mucolli fik derfor lov til at forlade førsteholdstruppen og blive en del af klubbens U19-hold efter eget initiativ. 

Læs også: Trods fin prøvetræning: Silkeborg takker nej til Agon Mucolli

Den talentfulde albaner kan dog ikke længere optræde for U19-mandskabet, da han nu er andenårs-senior, og med ét år tilbage af sin kontrakt betyder det derfor, at Agon Mucolli leder efter en ny klub. 

Offensivspilleren trænede i sidste måned med hos Silkeborg IF, men det blev ikke til noget. Spillerens agent, John Sivebæk, fortæller nu, at der har været bud fra det sydlige Europa, men at 19-årige Mucolli har takket nej. Han håber i stedet på at komme til en anden klub i Skandinavien:

- Han vil et sted hen, hvor han føler sig godt tilpas, og hvor der er stor sandsynlighed for spilletid. VB har på ingen måde stillet sig på tværs, og jeg er sikker på, at kommer der en klub, som er interesseret i ham, finder vi en løsning, fortæller John Sivebæk til Vejle Amts Folkeblad.

Agon Mucolli står noteret for 36 kampe i Vejle Boldklub. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus