• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Arsenal-profil er ude resten af sæsonen

Arsenal-profil er ude resten af sæsonen
Foto: Getty Images

Der er dårlige nyheder for Arsenal, da klubbens engelske midterforsvarer, Rob Holding, har pådraget sig en alvorlig knæskade og er ude resten af sæsonen.

Af plbold.dk

I fraværet af Laurent Koscielny i det centrale forsvar, har Unai Emery givet stor tillid til Rob Holding, og den unge forsvarsspiller har grebet chancen og gjort det rigtig godt for the Gunners i denne sæson.

Desværre for Arsenal kommer han dog ikke i aktion mere i denne sæson, da han har pådraget sig en alvorlig knæskade. Det skete i onsdagens Premier League-kamp mod Manchester United, hvor han måtte bæres fra banen på en båre.

Arsenal kan nu oplyse på sin hjemmeside, at Rob Holding revet det forreste korsbånd over i venstre knæ, og i løbet af de kommende dage skal han opereres, hvorefter han kan starte på genoptræningen.

Det ventes, at han genoptræningen vil tage mellem seks og ni måneder, og derfor er 2018/19-sæsonen et overstået kapitel for den 23-årige midterforsvarer.

I det mindste kan Arsenal glæde sig over, at Laurent Koscielny er ved at være klar til at spille igen efter at have sprunget akillessenen i foråret.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus