• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: To AaB-spillere tog i byen efter Superliga-skuffelse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AaB's anfører Jores Okore tog holdkammeraten Wessam Abou Ali under armen og gik i byen efter nordjydernes skuffende hjemmekamp mod Hobro IK i grundspillet. Det gjorde cheftræner Jacob Friis utilfreds, skriver Ekstra Bladet.

Af Ole Hoffskov

Superliga-grundspillet endte som en massiv skuffelse for AaB, der manglede et enkelt mål for at komme med i det forjættede mesterskabsspil. Et skelsættende resultat var det overraskende pointtab på hjemmebane mod Hobro IK i tredjesidste runde, og det gav tilsyneladende anfører Jores Okore og angriberen Wessam Abou Ali lyst til at drukne sorgerne, og derfor tog de i byen, skriver Ekstra Bladet.

Byturen faldt bestemt ikke i god jord hos cheftræner Jacob Friis, der skønnede, at anføreren og angriberen havde udvist dårlig dømmekraft ovenpå et skuffende resultat i lokalopgøret. Derfor besluttede han at tildele Okore og Ali en intern karantænedag.

På de indre linjer var der lagt op til, at Jores Okore og Wessam Abou Ali på grund af byturen ikke skulle have været med i den kommende kamp mod Brøndby IF, men Ekstra Bladet skriver, at affæren fik en noget mere udramatisk afslutning. Spillertruppen valgte således at fastslægge nye adfærdsregler, som blandt andet indeholdt, at spillere ikke må gå i byen efter kampene. 

Jores Okore spillede 90 minutter i opgøret mod Brøndby IF, som endte 3-3, mens Wessam Abou Ali sad udenfor med en skade. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus