• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Avis: Fire kendte navne i spil som Schwäbe-afløser i Brøndby

Ifølge B.T. arbejder Brøndby i øjeblikket med fire forskellige muligheder, hvis førstekeeper Marvin Schwäbe skydes afsted i transfervinduet

Af Mikkel Sloth

Efter kun en enkelt sæson på vestegnen kan Brøndbys tyske målmand Marvin Schwäbe allerede være fortid i klubben. Som tidligere beskrevet her på Tipsbladet.dk er keeperen et varmt navn i den tyske klub Stuttgart, og hvis salget bliver en realietet, skal Brøndby på jagt efter en ny mand mellem stængerne.

Her har de ifølge B.T. kig på fire forskellige navne, som alle er velkendte hos mange danske fodboldfans. 

Den tidligere SønderjyskE- og Randers FC-målmand David Ousted er et af de fire navne. Han har de seneste år slået sine folder i USA, og er i øjeblikket hos Chicago Fire. Han er dog efterhånden blevet 34 år, og er efter B.T.'s oplysninger ikke førsteprioriteten.

Derfor nævnes også den nuværende AaB-keeper Jacob Rinne, der har gjort en flot figur i den nordjyske klub. 25-årige Rinne har dog kontrakt til 2022, og bliver derfor ikke billig at købe fri. Også den tidligere Manchester United-målmand Anders Lindegaard står angiveligt på Brøndbys liste, men ligesom David Ousted er han med sine 35 år ikke en spiller med salgspotentiale.

Sidste navn på listen er særdeles velkendt blandt de blå-gule fans: Frederik Rønnow har ikke fået meget spilletid, siden han sidste år forlod Brøndby til fordel for Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt. Derfor kan han muligvis søge tilbage til sin tidligere klub i jagten på spilletid.

Før nogle af ovenstående navne kan blive aktuelle, skal Marvin Schwäbe først sælges. Det skal derfor blive spændende at følge med i målmandssituationen hos Brøndby i sommerens transfervindue.

Superliga

Mere Superliga

Fokus