• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Bedst og værst: Brock-Madsen moste Silkeborg

Bedst og værst: Brock-Madsen moste Silkeborg
Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer her ind på søndagens tidligere Superliga-kamp, hvor AC Horsens slog Silkeborg med 3-0.

Af Mads Bye Marboe

Silkeborg - Horsens 0-3 (0-2)
0-1 Michael Lumb (4’)
0-2 Nicolai Brock-Madsen (21’)
0-3 Nicolai Brock Madsen (51')

Kampens bedste:

Silkeborg: Jeppe Okkels
Der var ikke mange lyspunkter hos Silkeborg, som søndag eftermiddag leverede en ringe præstation og tabte 0-3 til AC Horsens, men Jeppe Okkels formåede alligevel at vise prøver på sine kvaliteter. Han var udfordrende, og han var værternes klart farligste mand. Omend han ikke havde mange konkurrenter til titlen, er den unge kantspiller uden tvivl én, som oprykkerne skal sætte deres lid til i denne sæson.

Horsens: Nicolai Brock-Madsen
Nicolai Brock-Madsen stod noteret for bare en enkelt scoring i den gule trøje inden dagens opgør, men den tidligere Randers-angriber fik lavet sit både andet og tredje mål. Brock-Madsen var altoverlegen rent fysisk, hvilket man blandt andet så ved 0-2-målet, ligesom han var en suveræn opspilsstation for gæsterne. Det kan blive rigtig godt, hvis han fastholder samme niveau i resten af sæsonen.

Kampens værste: Frederik Alves
Frederik Alves viste gode takter for Silkeborg i 1. division, men den unge forsvarsspiller er kommet skidt fra start i Superligaen og spillede også en dårlig kamp mod Horsens. Han havde problemer med Brock-Madsens fysik og så generelt skidt ud i flere situationer. Kan risikere at ryge af holdet, når Anders Hagelskjær er tilbage fra skade.

Kampens detalje:
Det er sjældent, det sker, men Michael Lumb bragte AC Horsens foran efter bare fire minutter af opgøret, og målet kommer han nok ikke til at glemme lige foreløbigt. Venstrebacken fik bolden lagt til rette på kanten af feltet og tordnede den op i det modsatte målhjørne. Drømmekasse af den tidligere Lyngby-spiller.

Superliga

Mere Superliga

Fokus