• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Dramatisk afslutning, da Hobro brød skuffende stime

Foto: Rene Schutze/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Randers FC og Hobro IK

Af Victor Risager

Randers FC – Hobro IK 0-1 (0-1)
Edgar Babayan, 0-1 (36.)

Kampens bedste
Randers FC
Han måtte udgå i starten af anden halvleg med en skade, men Jesper Lauridsen leverede en stærk præstation på venstre back for Randers FC. Han stod over for en svær opgave, da hans direkte modstander var Emmanuel Sabbi, men det gik fint for Randers-spilleren, der vandt størstedelen af sine dueller og havde en håndfuld gode aktioner. 

Hobro IK
I store dele af kampen var Hobro presset ned, men de nordjyske gæster stod godt igen, og især Simon Jakobsen noterede sig for en hel del gode aktioner. Han clearede den ene bold efter den anden og var stærk i sine dueller.
I den anden viste både Emmanuel Sabbi og Edgar Babayan også til tider, hvorfor de er eftertragtede.

Kampens værste
Der var et par kandidater til denne pris hos Randers FC. Frederik Lauenborg var et af to nye ansigter i kronjydernes startopstilling, men det gav langt fra pote. Det var ikke meget, midtbanespilleren bidrog med i første halvleg, hvor han desuden begik et klodset straffespark. Han blev efterfølgende pillet ud i pausen.

Læs også:Vendsyssel henter tidligere Hobro-reserve

Alhaji Kamara havde heller ikke den bedste dag på kontoret i Randers’ angreb, hvor han misbrugte flere store chancer.  

Kampens detalje
Hobro sikrede sig alle tre point, og det er noget, de ellers ikke har for vane at gøre. Det var således deres første sejr siden september, hvor de slog FC København. Nordjyderne havde ikke vundet en eneste af deres seneste 15 Superliga-kampe.

Det var dog ikke uden drama til sidst, da Randers FC sendte bolden i kassen og jublede. Der var et par øjeblikkes forvirring, før dommeren dog dømte indirekte frispark. Hobro-keeper Jesper Rask havde således bolden i begge hænder, da der blev sparket til den, og den røg i mål, og af den grund blev målet annulleret. 

En anden detalje stod Emmanuel Sabbi på sin vis for. Han kom godt nok ikke på måltavlen, men hvis han havde scoret, havde han formentlig brugt lejligheden til at dele et budskab i forbindelse med de igangværende demonstrationer i USA. Sabbi havde nemlig – ligesom flere Bundesliga-stjerner havde i weekenden – en undertrøje på, hvorpå der stod skrevet noget angående George Floyd, der blev slået ihjel af politiet i Minneapolis. Sabbi kom ikke på måltavlen, men trøjen blev om ikke andet vist frem i løbet af kampen. 

Læs også:Østriger er faldet til i Randers: Skulle vænne mig til tempoet og fysikken

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020