2016-03-20 17:56
Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto

Tipsbladet.dk samler op på søndagens tredje Superliga-kamp og fremhæver de største højdepunkter fra kampen.

FC Nordsjælland - FC København 2-0 (0-0)
1-0 Emre Mor (54')
2-0 Tobias Mikkelsen (87')

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Martin Vingaard fyldte 31 og mødte sin tidligere arbejdsgiver, men det så ikke ud til at påvirke den offensive midtbanespiller negativt. Tværtimod. Vingaard skabte flere store chancer og havde selv flere forsøg på kassen. Den tidligere FCK'er var oplagt og klar på god fodbold, og kan nyde sin fødselsdag med prædikatet som kampens bedste spiller. 

FC København:
Det er næsten blevet en kliché at sige, men Thomas Delaney var igen FC Københavns bedste. Når det så er sagt, var han langt fra sit vanlige meget høje niveau, men ligeså var mange FCK'ere. 

Kampens værste:
Nicolai Jørgensen havde ikke nogen god kamp. Den teknisk stærke angriber formåede ikke at skabe meget, og de få chancer han kom til, fik han ikke meget farligt ud af. Dog er det Benjamin Verbic der løber med kåringen som kampens dårligste, da han var usynlig kampen igennem. Det kan formentlig tælles på en hånd, hvor mange gange kommentatorerne nævnte hans navn i løbet af kampen. Det var tydeligt at FCK manglede den store og stærke angriber, som dagens gæster normalt har i Andreas Cornelius og Federico Santander. 

Kampens detalje:
Emre Mor er kun 18 år og alligevel var det ham, der drev gæk med hele tre FCK-forsvarere før han i det 54. minut kunne bringe FC Nordsjælland på 1-0 efter en flot solotur. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO