Bedst og værst: To kolde hug fra "Gulddamen"

2-0 Dame N'Doye (39.)
3-0 Dame N'Doye (63.)

Kampens bedste:
FC København:
Dame N'Doye spillede en fantastisk kamp i FC Københavns angreb. To gange scorede den giftige senegaleser - det ene efter et hjørnespark, det andet, da han fik bolden med sig efter en frispilning af Jonas Wind.

Hvad der også var imponerende ved Dame N'Doyes præstation var, at han vandt tæt på alle dueller og var uhyggelig i luftspillet. Eneste minus ud for angriberen navn er, at han misbrugte en stor mulighed i første halvleg.

Med de to mål sendte "Gulddamen" FCK i soloudbrud i Superligaens top, og klubben er meget, meget tæt på at tage mesterskabet.

Rasmus Falk spillede også en glimrende kamp på den centrale midtbane for FC København. Han var involveret i FCK's første scoring, hvor han smart spillede Viktor Fischer i dybden, så denne kunne smide en bold ind foran, som Andreas Bjelland efter en indledende parade scorede på med hovedet.

FC Midtjylland:
De forsvarende danske mestre - der ikke er forsvarende i så mange uger endnu - spillede ikke en specielt god kamp, men var alligevel i stand til at spille sig frem til masser af muligheder. Tim Sparv, Erik Sviatchenko og Evander burde alle have scoret i første halvleg.

Erik Sviatchenko var FCM's bedste og gjorde det sådan set ganske hæderligt. Han vandt nogle dueller mod N'Doye og Jonas Wind og var også tæt på at score, men den tidligere Celtic-spillers hovedstød tog overliggeren.

Kampens værste:
Paul Onuachu fra FC Midtjylland havde en af den slags kampe, hvor der ikke var meget, der lykkedes. Han var selvfølgelig også i hård infight med Andreas Bjelland og især Denis Vavro, men angriberen vandt meget få dueller. En enkelt gang kom han frem til en stor chance i anden halvleg, men skarpheden var der ikke, og han headede forbi den opstanderen. Skuffende kamp af den store angriber.

Kampens detalje:
Der er altid stort fokus på FC Midtjyllands dødbolde, og det var da også farligt, når klubben fik et indkast, der kunne kastes i feltet, men det var alligevel FC København, der var farligt på dødbold og scorede til både 1-0 og 2-0 efter hjørnespark.

Især det første var smart, da Viktor Fischer tog det hurtigt og kort til Rasmus Falk på kanten af feltet og i den ene side. Han spillede bolden tilbage i dybden til Fischer, der ved baglinjen inde i FC Midtjyllands felt slog bolden hårdt ind foran. Keeper Jesper Hansen fik kun en hånd på, og så var det en smal sag for Andreas Bjelland at heade bolden i nettet til 1-0. Smart udført og et af de mål, de vil ærgre sig over i FC Midtjylland. For målet kom, fordi FCK simpelthen var klogere og skarpere i situationen.