• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Bedst og værst: Konaté var i stort spilhumør

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Randers FC og Vendsyssel FF.

Af Benjamin Lillelund

Randers FC – Vendsyssel FF 1-1 (1-1)
0-1 Al-hadji Kamara (31.)
1-1 Kevin Conboy (40.)

Kampens bedste:

Randers FC: Første halvleg var forfærdelig for Randers FC, men individuel klasse fra Kevin Conboy, som fintede i feltet og scorede med sit dårlige højreben, var med til at bringe dem tilbage i kampen. Det var godt for Randers FC, at Conboys karantæne fra sidste uge blev omstødt, så han kunne få dem tilbage i kampen.

Vendsyssel FF: Både Al-hadji Kamara og og Tiemoko Konaté viste sig frem fra deres bedre sider i dag. Konaté var flere gange farlig i feltet og scorede selvfølgelig også, mens Konaté på kanten var med til at forvirre Randers FC-defensiven med sine aktioner. Særligt Konaté var i hopla.

Kampens værste: Saba Lobjanidze er en mand, Randers FC forventer meget af, men det levede han slet ikke op til i dag. Lobjanidze var særdeles anonym overordnet set igennem kampen, og når man endelig lagde mærke til ham, var det ikke meget, han gjorde rigtigt.

Kampens detalje: Benjamin Källman leverede en sand genistreg i midten af første halvleg, hvor han tæmmede et hårdt indlæg med hælen og fik den lagt til rette for Al-Hadji Kamara, som brændte fælt. Havde der været mål, havde det været et af de allerbedste assists i sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus