Bedst og værst: Midtjyske stjerner strålede i målfest

Vito Hammershøy-Mistrati, 4-2 (67')
Paul Onuachu, 5-2 (72')

Kampens bedste:
FC Midtjylland:
Der var adskillige gode præstationer fra FC Midtjylland, som især i første halvleg var overlegne, men et par spillerne overstrålede andre. En af dem, der især viste sig frem, var Awer Mabil. Den vævre kantspiller var konstant en trussel og leverede gang på gang farlige indlæg. Derudover var Tim Sparv også i hopla, og han fik krydret en fornem præstation med to mål.

Hobro IK:
Mens der var mange gode præstationer hos FC Midtjylland, gælder det omvendte for gæsterne. I første halvleg var det svært at pege på en spiller, der satte en fod rigtigt. Men en, der alligevel kan være udmærket tilfreds med sin præstation, er Julian Kristoffersen, der fik startdebut. Han gjorde det fint som enlig angriber og scorede et flot mål kort efter pausen.

Kampens værste:
Der var adskillige dårlige præstationer hos de nordjyske gæster, der i første halvleg lukkede hele fire mål ind, og kampens værste må Hobro IK’s forsvarsspil tage på sig. Skal der peges på en spiller, leverede Nicolas Gotfredsen ikke en god præstation, og højrebacken havde store problemer med midtjydernes venstreside.

Kampens detalje:
Det var et opgør rigt på detaljer. Tim Sparv tredobblede sin måltotal i Superligaen med to mål, og brasilianske Evander fik med det samme vist sine kvaliteter i sin Superligadebut, da han leverede en tunnel, få sekunder efter at han var blevet skiftet ind. Men kampens detalje går alligevel til Hobro IK.

Vito Hammershøy-Mistrati viste nemlig nok engang sin fornemme sparketeknik, da han reducerede til 4-2 midtvejs i anden halvleg. Fra kanten af feltet sendte han bolden helt op i hjørnet, og han kunne næppe have placeret den meget bedre, end den sad.