• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

BIF-træner om omdiskuteret straffespark: Skulle ikke være dømt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Niels Frederiksen mener ikke, at der var straffe til AaB imod Brøndby IF søndag aften.

Af Victor Risager

Der var smæk for skillingen i søndagens sene Superliga-kamp, hvor Brøndby IF gæstede AaB i Aalborg.

I anden halvleg udviklede det sig til en sand målfest, og kampen blev afgjort, da Brøndbys venstre back Kevin Mensah begik det straffespark, som nordjydernes Lucas Andersen udnyttede til at score til 3-2.

Dommerens kendelse har imidlertid været særdeles omdiskuteret, og Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, erklærer sig også uenig i kendelsen.

Læs også:Glad AaB-profil: Vi spiser Brøndby som små dyr

- Jeg har set det, og jeg kan ikke se, at der er straffe. Kevin siger, at han spiller bolden først, og det kan vi i hvert fald se på tv-billederne, siger Niels Frederiksen til TV3+ efter kampen og tilføjer:

- Men det hjælper jo ikke. Vi kan ikke bruge det til noget. I sidste uge tror jeg, at Kevin begik et straffe, der ikke blev dømt. Sådan er det jo. De vinder på et straffe, der ikke skulle være dømt, men vi kan ikke bruge det til noget, og det er sådan, at det er i fodbold.

Brøndby-træneren erkendte også samtidig, at de blå-gules præstation i opgøret var svingende. 

Læs også:LIVE: Sådan forløb braget mellem AaB og Brøndby

- Jeg synes, at det er meget varierende. Der er nogle spillere, som ikke rammer det niveau, de skal. Dem har vi nogle stykker af. Der er også nogle, der spiller en rigtig fin kamp. Men det samlede indtryk er, at det bliver en svingende kamp med en svingende kvalitet fra vores side, siger Niels Frederiksen.

Brøndby IF er trods nederlaget fortsat på fjerdepladsen i Superligaen. De har dog blot et point ned til FC Nordsjælland og AaB, der er henholdsvis nummer fem og seks. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus