• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bo Henriksen om Lumb-salg: Prisen stiger i takt med, at tiden går

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Michael Lumb håber på et klubskifte, men venstrebacken har brækket næsen og tvivler på, at det sker. Samtidig stiger prisen på spilleren, siger Bo Henriksen.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben AC Horsens kæmper for livet i den bedste række igen i denne sæson, og derfor er Bo Henriksen ikke specielt interesseret i at sælge sine bedste spillere. Og det gælder også Michael Lumb. Det skriver Horsens Folkeblad.

Michael Lumb har ikke lagt skjul på, at han gerne vil til udlandet en gang mere, hvis muligheden opstår - det fortalte han til tipsbladet.dk i sidste uge - men det er besværliggjort af, at han formentlig har brækket næsen, og fordi købsprisen på backen stiger.

Læs også:Transferplanen: Angriber-jagten er gået ind hos AC Horsens

- Prisen på Michael Lumb stiger i takt med, at tiden går, fordi vi hele tiden får kortere tid til at finde en anden venstre back. Hvis vi er presset af tiden, bliver det dyrere at hente en spiller ind. Der skulle være sket noget for et par uger siden, så vi havde haft tid at reagere på, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Der har indtil videre været et enkelt bud på den 32-årige venstre back, men det takkede AC Horsens nej til. Og i samme artikel lader AC Horsens-spilleren ikke til at have den store tro på, at han kan bruge de sidste dage i transfervinduet på at skifte klub.

Læs også:Inter-direktør: Har budt på Eriksen, men mange klubber er interesseret

Bo Henriksen hentede Michael Lumb til AC Horsens fra Lyngby på sidstedagen i transfervinduet i august 2018. Lumb har tidligere været på kontrakt i udlandet - i 2010 blev han købt i AGF af russiske Zenit, og han var siden også hos Feyenoord, Freiburg og Bochum, inden han vendte hjem til dansk fodbold.

Læs også:FC Nordsjælland-træner: Vi kan kæmpe med om guld næste år

Læs også:Ebbe Sand klar til EM: Det største var at repræsentere Danmark

Læs også:Salgsemne i AaB: Der kan naturligvis ske ting

Superliga

Mere Superliga

Fokus